Logo_afgesneden_transparant

MEER ENERGIE

Energie. Alles wat je doet of denkt kost in zekere zin energie. Als je veel energie hebt, kun je ook veel energie investeren in mooie dingen. Denk aan je gezin, vrienden, familie, werk, school, sport en ga zo maar door. Maar je moet dus wel de benodigde energie hebben.

Zeker in een drukke maatschappij zijn er veel kapers op de kust als het gaat om jouw energie. 

 

Om meer energie op te bouwen zijn er talloze mogelijkheden. Denk aan gezond eten, goed slapen, veel bewegen en voldoende rusten. De meeste mensen weten wel wat goed voor hen is en wat zij zouden moeten doen om meer energie te krijgen. Echter is weten wat goed voor je is iets anders dan daadwerkelijk doen wat goed voor je is. Veel mensen ervaren niet altijd de tijd en de ruimte om te doen wat goed voor hen is. 

 

De Wim Hof Methode is een uitstekende manier om simpel en effectief je welzijn te verhogen en daarmee meer energie op te bouwen:

 

  • De ademtechniek van de Wim Hof Methode zorgt voor een verbeterde en verhoogde zuurstofopname. Deze extra zuurstofvoorziening leidt direct tot meer energie.
  • De blootstelling aan kou in het ijsbad zorgt voor een positieve stimulans aan het cardiovasculaire systeem, oftewel je hart, bloed en bloedvaten. Dit systeem heeft als functie het lichaam te voorzien van energie.
  • De Wim Hof Methode stimuleert betere slaap. Tijdens het slapen herstelt het lichaam en bouwen we energie op om vervolgens weer te gebruiken als we wakker zijn geworden.
  • De ademtechniek van de Wim Hof Methode zorgt voor een geoptimaliseerde staat van het lichaam. De algehele staat van je lichaam staat direct in relatie met de mate waarin je energie hebt.