Logo_afgesneden_transparant

De Wim Hof Methode

Directe
Stressvermindering
Gezondere
Weerstand
Betere
Slaap
Energie
Boost

Ons aanbod

Wim Hof Fundamentals

Ontdek wat de Wim Hof Methode voor jou kan doen met de Wim Hof Methode Fundamentals workshop. Leer de basistechnieken, ervaar een bijzondere ademsessie en dompel jezelf onder in een ijsbad!

Wim Hof Fundamentals plus

Met onze Wim Hof Methode Plus krijg je meer verdiepende informatie over de Wim Hof Methode. Naast een bijzondere ademsessie en het ijsbad zit er ook een uitgebreide en gezonde lunch bij het pakket inbegrepen voor een complete ervaring!

Het IJshof & de Wim Hof Methode

Bij Het IJshof bieden we een combinatie van ijsbaden, ademtechnieken en mindset aan. Dit alles onder mensgerichte begeleiding van een gecertificeerde Wim Hof Instructeur. De Wim Hof Methode laat steeds meer mensen over de hele wereld zien hoe je doeltreffend je eigen gezondheid en welzijn een boost kan geven. Het wordt door wetenschappelijk bewijs ondersteund en is razend populair aan het worden!

Veelgestelde vragen

De Wim Hof Methode is een op wetenschap gebaseerde techniek ontwikkeld door de wereldberoemde Nederlander Wim Hof. De techniek bestaat uit drie componenten: Mindset, ademhaling en koudetraining. Het beoefenen van de Wim Hof Methode brengt een scala aan voordelen mee voor je gezondheid en welzijn.

Kort gezegd; een directe boost voor je lichaam en geest en een onvergetelijke ervaring. 

De Wim Hof Methode is voor iedereen die wil werken aan de algehele gezondheid en persoonlijk welzijn. Het doel van de Wim Hof Methode is het creëren van blije, gezonde en sterke mensen.

Zeker, graag zelfs! We bieden Wim Hof Methode Fundamentals workshops aan voor iedereen, ongeacht ervaring of kennisniveau.
We begeleiden je door elke stap en passen de training aan op basis van je ervaring en comfortniveau.

Nee. Wel is het belangrijk om respect voor de kou en het ijs te hebben. De verantwoordelijke trainer heeft een opleiding gevolgd en is officieel Wim Hof Methode instructeur. Dit houdt in dat we op de hoogte zijn van alle nodige veiligheidsmaatregelen en dat we alle technieken op de juiste manier aanleren.

Dat kan! Vind je niet wat je zoekt in onze agenda? Neem gerust met ons contact op via 0634055854 of mail naar contact@hetijshof.nl zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.