Winkelen

Wim hof methode in groningen

Het IJshof

Wij hebben twee cursussen opgezet, waarbij onze gecertificeerde trainer Dirk Jan met basistechnieken zorgt dat je de Wim Hof Methode doorloopt met als einddoel het nemen van een ijsbad!

Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode is ontwikkeld door de Nederlander Wim Hof, ook bekend als “The Iceman”. Dit is een zelfontwikkelde methode die bestaat uit een combinatie van ademhalingsoefeningen, koudetherapie en toewijding. Je sluit af met het nemen van een ijsbad!

Verschil

Fundamentals

13:30 tot 17:00

fundamentals plus

09:30 tot 15:30

Ons aanbod

 • Wim Hof Fundamentals

  WORKSHOP

  Ontdek wat de Wim Hof Methode voor jou kan doen. Je leert de basistechnieken, ervaart een bijzondere ademsessie en dompelt jezelf onder in een ijsbad!
  119,00
 • Wim Hof Fundamentals plus

  WORKSHOP

  Met onze Fundamentals Plus cursus krijg je meer verdiepende informatie over de Wim Hof Methode. Naast een bijzondere ademsessie en het ijsbad zit er ook een uitgebreide en gezonde lunch bij het pakket inbegrepen voor een complete ervaring!
  155,00

Advies nodig?

Heb je nog een vraag of is iets je niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via contact@hetijshof.nl of stuur een bericht via ons Instagram kanaal. Wij reageren zo snel mogelijk!

 

Patrick Schonewille
Adviseur

 

Veelgestelde vragen

De Wim Hof Methode is een op wetenschap gebaseerde techniek ontwikkeld door de wereldberoemde Nederlander Wim Hof. De techniek bestaat uit drie componenten: Mindset, ademhaling en koudetraining. Het beoefenen van de Wim Hof Methode brengt een scala aan voordelen mee voor je gezondheid en welzijn. Lees hier meer over de voordelen.

Kort gezegd; een directe boost voor je lichaam en geest en een onvergetelijke ervaring. Lees hier een uitgebreide omschrijving van de workshops.

De Wim Hof Methode is voor iedereen die wil werken aan de algehele gezondheid en persoonlijk welzijn. Het doel van de Wim Hof Methode is het creëren van blije, gezonde en sterke mensen.

Zeker, graag zelfs! We bieden Wim Hof Methode Fundamentals workshops aan voor iedereen, ongeacht ervaring of kennisniveau.
We begeleiden je door elke stap en passen de training aan op basis van je ervaring en comfortniveau.

Nee. Wel is het belangrijk om respect voor de kou en het ijs te hebben. De verantwoordelijke trainer heeft een opleiding gevolgd en is officieel Wim Hof Methode instructeur. Dit houdt in dat we op de hoogte zijn van alle nodige veiligheidsmaatregelen en dat we alle technieken op de juiste manier aanleren.

Dat kan! Vind je niet wat je zoekt in onze agenda? Neem gerust met ons contact op via 0634055854 of mail naar contact@hetijshof.nl zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.